Bestuur

Het bestuur van de Belangenvereniging Particuliere BOA Opleiders bestaat uit de volgende bestuursleden:


Arjen Schellingerhout (voorzitter) | Opleidingsadviseur Handhaving bij NIVOO

Sinds 2008 ben ik bij NIVOO Opleidingen betrokken als opleidingsadviseur Handhaving. Ik adviseer en denk graag mee met organisaties over opleidingen voor hun BOA's / handhavers. Ook co├Ârdineer ik de opleidingen en probeer ik onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen. Onze kernwaarden zijn Persoonlijk, Enthousiast en deskundig.

Sinds de oprichting van de BPBO in 2017 ben ik betrokken als bestuurslid. Na het aftreden van Dick Haartsen in 2019 heb ik zijn taken als voorzitter overgenomen. 

Marleen Bakx (secretaris) | Adviseur Opleidingen bij SPV

Bert van Doorn (penningmeester) | Eigenaar en oprichter LOKAAL 58

Als BOA-deskundige adviseur ik opsporingsinstanties over de opleiding van hun Opsporingsambtenaren. Door het verbinden en vertalen van organisatie- en opleidingsdoelen, wordt een hoog leerrendement gehaald en kosten geminimaliseerd. Mijn persoonlijke aanpak is die van motiveren met passie en creativiteit. 

Sinds de oprichting van de BPBO in 2017 ben ik als penningmeester actief betrokken bij de vereniging.

Richard de Wit (bestuurslid) | Eigenaar en oprichter Nulla Metus

Nulla Metus bestaat sinds 2012. Ik ben voornamelijk actief in het domein Generieke Opsporing. Naast de lessen die ik dagelijks op verschillende locaties in Nederland verzorg, bied ik ook online oefenexamens aan. Mijn opleidingen zijn 'No Nonsens' en via de PIP-methode. Mijn motto's zijn; Kwaliteit, Maatwerk, Individueel en Service gericht.

Sinds de oprichting in 2017 ben ik betrokken bij het bestuur van de BPBO. Eerst als secretaris en nu als lid met de taakstelling, de vertegenwoordiging van de ZZP'er binnen de vereniging.

Daniëlle de Weijer (bestuurslid) | Coördinator opleidingen bij AVN College

Sinds 2016 werk ik als co├Ârdinator bij AVN (Opleidingen en Personeel). Naast het verzorgen van opleidingen voor handhavers detacheren wij ook
handhavers bij verschillende gemeenten.
Het AVN College is een erkend particulier opleider voor onder andere MBO 3 HTV opleiding. Mijn motto: stop nooit met leren, want het leven houdt nooit op met lesgeven! Naast mijn werk volg ik de HBO opleiding Integrale veiligheid. Onze kernwaarden zijn: Betrouwbaar, verbonden en oplossingsgericht.

Sinds de oprichting van de BPBO in 2017 ben ik als bestuurslid actief betrokken bij de vereniging.

Winny van der Wal (bestuurslid) | Directeur en oprichter Straatcontact.nl & Jeugdboa.nl